Workshop:

Skriv så det sælger

 

Vil du gerne lære at skrive klare og læselækre tekster, der får dine kunder til at læse, klikke og handle – uden at det skal tage dig flere dage at få skrevet?

 

På workshoppen Skriv så det sælger får du et indblik i, hvordan du snedkererer en god og sælgende tekst, som fanger din målgruppe. Du får viden om, hvad der trigger din læser og får dem til at handle. Du lærer at undgå de værste klicheer og sproglige fælder. Og du får redskaberne til at finde din egen, unikke stemme, så du kan genkende dig selv i dine tekster.

Og vigtigst af alt: Du kommer hjem med tekstforfatterens bedste greb og guides til, hvordan du skriver gode tekster, så du let kan skrive dine tekster selv – uden at være i tvivl om, hvor du begynder, og hvordan du får dem skrevet færdige.

Du får:

N

en halv times rådgivning inden workshoppen, hvor vi stiller skarpt på dine udfordringer

N

7 timers workshop med konkrete redskaber og guides til, hvordan du skriver gode salgstekster, så du kan skrive dine tekster selv + tid til at skrive

N

feedback på de tekster, du vælger at arbejde med på dagen

N

en række guides, der hjælper dig, når du skal skrive efter workshoppen

N

adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du bagefter kan sparre med de andre deltagere

N

frokost, snacks og kaffe/te

Dagens program

På workshoppen bruger vi formiddagen på at få grundlæggende viden om tekstarbejde og din målgruppe. Målet er, at du kommer hjem med en eller flere tekster, som du kan implementere med det samme. Derfor er der sat god tid af til at arbejde med din tekst og få personlig feedback om eftermiddagen.

Dagen er skræddersyet til deltagernes konkrete udfordringer. Derfor får du inden workshoppen en halv times telefonrådgivning, hvor vi tager hul på dine udfordringer. Når du har tilmeldt dig, kontakter vi dig, så vi kan aftale, hvornår vi skal tale sammen.

Workshoppen er for dig der:

N

gerne vil skrive dine markedsføringstekster selv, men synes, det er svært

N

skriver langt og kompliceret og vil lære at skrive kort og klart

N

hader at prale og bare gerne vil fortælle, dine kunder, hvad du kan hjælpe dem med uden salgsgas

N

vil lære hvordan du bygger en salgstekst op, der fanger din læser

N

har brug for konkrete råd og værktøjer til at få dit budskab frem

N

vil have feedback på dine egne tekster og arbejde i dybden med dem og din virksomhed

Du får værdifulde redskaber, du kan bruge fremover, hvis du er…

Selvstændig, iværksætter, blogger eller ansvarlig for markedsføringen på din arbejdsplads og gerne vil være bedre til at skrive læselækre salgstekster til fx hjemmesider, blogindlæg, opslag på sociale medier eller flyers. Kort sagt: Hvis du er træt af at sidde og bokse med dine salgstekster, er den her workshop noget for dig.

Der er plads til maks. 8 deltagere på holdet, så der er plads til sparring for den enkelte deltager.

Din underviser er:

Tekstforfatter og kommunikationsdesigner Ann Hedahl

Jeg har en bachelor i sprog og kommunikation fra CBS og 15 års erfaring med markedsføring og tekstarbejde. Til dagligt hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med at blive synlige i både ord og billeder.

Marketing er min hjemmebane, hvor jeg gennem års erfaring har fået flair for at tænke kreativt, ideudvikle og forstå kundens udfordring. Og så har jeg sans for at skrive tunge eller komplicerede tekster om til korte og forståelige budskaber. Alt det bruger jeg til at skrive skarpe webtekster, nyhedsbreve, brochurer eller andre markedsføringstekster, som skaber værdi for både kunden og forretningen. Og det er det, jeg giver videre til dig på workshoppen Skiv så det sælger.

 

Næste workshop

Ny dato er på vej. Indtil da kan du skrive dig på ventelisten, hvis du vil være sikker på at få en plads omkring bordet til workshoppen.

Din investering er kun 2.900 kr. + moms

Det svarer nogenlunde til, hvad en garvet tekstforfatter skal have for fx at snedkerere en eller to salgstekster til din hjemmeside eller et enkelt nyhedsbrev eller sparke dig i gang med Mailchimp. Og når du har været af sted på workshoppen Skriv så det sælger, så har du redskaberne til at gøre det selv.

Du kan også betale i rater

Vi har fuld respekt for, hvis du har en lille, måske nystartet virksomhed og synes, at 2.900 kr. + moms er mange penge – selvom det er billigere end at hyre en tekstforfatter til at gøre det for dig. Derfor har du mulighed for at betale i 1, 2 eller 3 rater. Giv os besked, når du tilmelder dig, hvis du ønsker at betale over flere gange. Læs mere om betaling i rater i vores handelsbetingelser.

Kom på ventelisten her:

Når tilmeldingen åbner, får du besked som den første. Så snart du har tilmeldt dig, kontakter vi dig, så vi kan aftale et tidspunkt for dine 30 minutters rådgivning, så du bliver klar på, hvad du skal arbejde med på workshoppen.

Har du spørgsmål, før du tilmelder dig?

Er du i tvivl, om du kan bruge workshoppen med den type tekster, du skriver, eller har du andre spørgsmål? Vi er kun et klik væk. Skriv til os eller giv os et kald på 6130 2844.