hey

[udråb for at skabe opmærksomhed eller hilsen, når man mødes]

Om heykommunikation

Ann Hedahl

Tekstforfatter og kommunikationsdesigner

Anns kernekompetencer er tekster og god kommunikation i ord og billeder: på hjemmesider, i nyhedsbreve og i alle slags tryksager. I det hele taget det at skabe en stærk og autentisk afsender. Hendes hjertebarn er e-mail marketing og webkommunikation, men hun elsker også at bladre igennem en frisk brochure på lækkert papir.

Med en uddannelse i sprog og kommunikation fra CBS og solid erfaring med markedsføring fra jobs i bl.a. uddannelsesverdenen og energibranchen, har Ann specialiseret sig i, hvordan man skaber kommunikation, der hænger sammen både sprogligt og visuelt.

Ann har en forkærlighed for grafiske fonte og post-its i alverdens farver. Og så interesserer hun sig for psykologien bag, hvad der får mennesker til at handle – viden om adfærd er en stor del af opgaven med at skabe god kommunikation. Den viden kommer dig til gode, når du samarbejder med heykommunikation.

6130 2844

Skriv til Ann >

Michael Bruun

Grafisk designer, fotograf og videospecialist

Michael har et særligt øje for visuel formidling. Han har arbejdet som grafisk designer siden før der var noget, der hed grafisk designer. Med over 30 års erfaring fra reklamebureauer og inhouse kan han hjælpe med alt fra visuel identitet til grafisk opsætning af flyers, brochurer, annoncer, messematerialer og emballagedesign – you name it.

Ud over at trylle med streger, farver og fonte i InDesign arbejder han med fotoopgaver og videoproduktion for virksomheder. Fordi han tror på, at det er en rigtig god investering at få taget sine egne billeder og lavet video, som giver kunderne et godt billede af virksomheden i stedet for at købe klicheagtige stockfotos.

Michael er detaljenørd og ikke én forkert streg undslipper hans skarpe blik. Og så er han tosset med simpel kommunikation og billeder, der fortæller en historie og understøtter budskabet. Det er han klar til at hjælpe dig med.

2849 4386

Skriv til Michael >

“Vi har fået en virkelig pålidelig og skøn samarbejdspartner, vi har fået nye vinkler på ældre produkter, og vi har fået ærlige input, der har gjort os mere skarpe udi kunsten at skrive nyhedsbreve.”

Heidi Korsgaard

Redaktør og forfatter, Skriveværkstedet

Hey, skal vi arbejde sammen om din opgave?

Kæmper du med en tekst, eller har du brug for indspark på din kommunikationsopgave? Så skriv til os. Vi er kun et klik væk.