Skriveværkstedet

Rådgivning om markedsføring / nyhedsbreve / strategi og indhold til sociale medier/ / grafisk arbejde / cases

Udfordringen

Heidi Korsgaard driver virksomheden Skriveværkstedet, som hjælper forfatterspirer med at skrive den bog, de drømmer om. Hun arbejder med hele processen fra ide til udgivelse og PR. I Skriveværkstedet sidder 10 freelancere, som alle sammen arbejder med redigering, ghostwriting, korrektur og rådgivning for forfattere. Skriveværkstedet sælger også forfatterkurser og bøger om at skrive.

Selvom Heidi er en erfaren redaktør og forfatter, så er stilen i nyhedsbreve og marketing meget anderledes end i litteraturen. Samtidig har hun ikke tiden til at skrive sine nyhedsbreve selv. Derfor er der gevinster at hente for Heidi ved at lade en ekstern konsulent ideudvikle og udføre markedsføringen for Skriveværkstedet.

Løsningen

Det er vigtigt for Skriveværkstedet, at nyhedsbrevene er skrevet i samme tone, som de selv ville have gjort. Derfor har vi gjort meget ud af at forstå Heidis forretning og kunder, så nyhedsbrevene hænger sammen med resten af kommunikationen. Skriveværkstedet har også fået en ny skabelon, der stilmæssigt passer til deres øvrige markedsføring.

Vi ideudvikler og skriver nyhedsbrevene. Skriveværkstedet læser korrektur og klarer for det meste opsætningen selv. I pressede situationer hjælper vi med opsætning og udsendelse af nyhedsbrevet.

Ud over nyhedsbrevet, har Skriveværkstedet brugt heykommunikation til:

  • Strategi for nyhedsbreve.
  • Strategi for sociale medier.
  • Forretningsudvikling.
  • Ideudvikling på indhold til sociale medier.
  • Rådgivning om indhold og struktur på hjemmesiden.
  • Grafisk opsætning af diverse materiale.
  • Cases.
  • YouTube-profil.

“Vi har fået en virkelig pålidelig og skøn samarbejdspartner, vi har fået nye vinkler på ældre produkter, og vi har fået ærlige input, der har gjort os mere skarpe udi kunsten at skrive nyhedsbreve.”

Heidi Korsgaard, ejer af Skriveværkstedet

Vores nyhedsbreve er meget blevet skarpere og nytænkende. heykommunikation overrasker med anderledes vinkler hver gang og kan se vores forretning på nye måder.

heykommunikation engagerer sig i Skriveværkstedet og tør byde ind med nye ideer og udfordre os, så vi kan blive endnu bedre. Derudover er det meget behageligt at arbejde sammen med heykommunikation. De overholder altid deadlines og ved, hvordan man som kunde får en god oplevelse og føler sig mødt.”

Heidi Korsgaard

Ejer, Skriveværkstedet

Besøg Heidis sites

Se eksempler på Skriveværkstedets nyhedsbreve her og her

Skal vi arbejde sammen om din opgave?