Willpower Girl

Web content / webstruktur / rådgivning om markedsføring via sociale medier

Udfordringen

Mette er redaktør og forfatter til bogen Viljepigen. Bogen er Mettes fortælling om, hvordan det er at være teenager og ramt af en sjælden, alvorlig og livstruende kræftsygdom. Bogen er oversat til engelsk – Willpower Girl – A Teenager’s Trek Through Cancer.

Det er Mettes drøm, at bogen havner på den amerikanske bestsellerliste. Opgaven er at markedsføre bogen i USA sammen med Mette via et website, en Instagram-profil og foredrag. Det er Mettes mål at bruge 30 % af sin tid på det amerikanske bogprojekt.

Løsningen

Mette havde brug for andre øjne på sin hjemmeside for at sikre, at hun rammer sin målgruppe på det amerikanske marked. Sammen med en samarbejdspartner har vi rådgivet Mette og formuleret en strategi for, hvordan hun skal gå til markedet. Efterfølgende har vi tilrettet strukturen og indholdet, så de vigtigste budskaber kom frem og det blev lettere for målgruppen af finde det.

En anden vigtig kanal for Mette er Instagram. Her har vi hjulpet med ideudvikling til indhold, så profilen bliver interessant for målgruppen.

Besøg Mettes sites

Skal vi arbejde sammen om din opgave?

Kæmper du med en tekst, eller har du brug for indspark på din kommunikationsopgave? Så skriv til os.