Coach Lise Friis

Strategi / visuel identitet / website  / sociale medier

Opgaven

Lise Friis er coach med speciale i unge på ungdomsuddannelser. Hun brænder for at hjælpe unge studerende, som har en presset hverdag, med at (gen)finde troen på sig selv. Hun coacher de unge i alt fra ensomhed og selvværdsproblematikker til præstationsangst og sociale udfordringer.

Drømmen er at gøre passionen til levevej, men Lise havde brug for større synlighed for at nå sine målgrupper. Hun ønskede sig en visuel profil, som var enkel, varm og imødekommende samt en hjemmeside, som kunne ramme både de unge, forældrene og de uddannelsesinstitutioner, de unge går på.

 

 

Løsningen

Coaching er et spørgsmål om tillid – ikke mindst hos Lises målgruppe. Det har vi arbejdet med gennem tryghedsskabende tekster, gode billeder af Lise i coachingsituationer og udtalelser fra andre, hun har coachet. Et andet tryghedsskabende element, som vi har indarbejdet, er 20 minutters gratis rådgivning, så klienterne kan få en forsmag på, hvordan hun kan hjælpe dem.

Lise ER sin virksomhed, og det personlige skal gennemsyre alt, hvad hun gør, lige fra logo, hvor vi har valgt en håndskriftfont, til autentiske billeder frem for stockfotos. Hun henvender sig til tre forskellige målgrupper. Det har vi taget højde for ved at lave specifikke undersider til hver målgruppe på hjemmesiden.

Lise har brugt heykommunikation til:

  • Strategisk rådgivning
  • Visuel identitet med logo, farver og fonte.
  • Website i responsivt design.
  • Tekstforfatning og tekstredigering.
  • Facebook-side.

“Det er en stor lettelse, at jeg nu har min egen hjemmeside og har fået et fint logo. Inden jeg gik i gang, virkede det helt uoverskueligt. Nu føler jeg mig meget tættere på mit mål om at leve af det, jeg brænder for.”

LiseFriis, coach

“Jeg har fået en flot hjemmeside, som jeg er så glad for og får stor ros for fra mine kunder. Og så er jeg kommet godt i gang med sociale medier, så jeg nu er klar til at give den gas med markedsføringen. En af de bedste ting, jeg har fået med, er den sparring jeg har fået. Ann og Michael gjorde sig umage for at forstå min forretning og bygge en brugervenlig hjemmeside. Jeg har hele vejen igennem følt, at jeg var landet det rigtige sted.

Jeg havde fået anbefalet heykommunikation, og nu giver jeg den anbefaling videre: De er så søde, dygtige og lyttende. De vil dig det bedste og leverer et godt produkt.”

Lise Friis

Ungecoach, www.lisefriis.dk

Besøg Lises sites

Skal vi arbejde sammen om din opgave?