Ryslinge Valgmenighed

Ryslinge Valgmenighed

Ryslinge Valgmenighed

Website med blog og arrangementskalender / kirkeblad / nyhedsbreve 

 

Udfordringen

Ryslinge Valgmenighed havde modet til at gøre op med det traditionelle kirkeblad. Det oftest lidt kedelige og meget kirkelige blad, gerne med et billede af erantis på vej op af jorden på forsiden. Eller et billede af kirken på en gråvejrsdag. For det meste ender den slags tryksager sine dage i papirspanden, før de får chancen for at fortælle, hvilke gode tilbud de rummer. Fordi det skriger K-E-D-E-L-I-G.

Præst Malene Aastrup havde ambitioner om at skabe et nyt og anderledes kirkeblad, som skulle give læselyst og være et lille, læselækkert magasin, som medlemmerne havde lyst til at have liggende på sofabordet.

Løsningen

Det nye kirkeblad inddrager medlemmerne ved at indeholde artikler fra og om dem samt artikler fra præsten. Derudover har bladet en kalender på midtersiderne, som kan tages ud og hænges på køleskabet.

Bladet har stort fokus på lækre billeder, der får lov at fylde, og luft i tekster og overskrifter. Farverne tager udgangspunkt i kirkens designmanual, som er udviklet ud fra kirkens logo.

Siden udviklingen af det nye kirkeblad har Ryslinge Valgmenighed også fået:

 

  • Ny hjemmeside med arrangementskalender.
  • Læselækre nyhedsbreve til medlemmerne.
  • Pressemeddelelser.
  • Blog på hjemmesiden.
  • Folder om kirken til kommende medlemmer.

heykommunikation er så seje til at formidle. De får gjort mine ord lette at læse og forstår, hvor jeg vil hen med dem.”

Malene Aastrup, præst

“For mig betyder det noget, at jeg kan være stolt af at vise vores hjemmeside, magasin, foldere og nyhedsbreve frem, og at det ser professionelt ud. Ann og Michael er fantastiske til formidling. De har en holdning til opsætning, billedvalg, tekstforfatning og redigering, som er meget værd for os. Jeg sparer tid, som jeg i stedet kan bruge på mine kerneopgaver.

Jeg har en stærk sparringspartner i heykommunikation, som sikrer, at vores materialer har en høj kvalitet i både design og indhold.”

Malene Aastrup

Præst, Ryslinge Valgmenighed

Skal vi arbejde sammen om din opgave?