Det handler mest om mad / strategi, website, sociale medier, tryksager, foto og video

Det handler mest om mad / strategi, website, sociale medier, tryksager, foto og video

Det handler mest om mad

Website med blog / SEO-rådgivning / Facebook-profil / logo / profilvideoer / profilbilleder / madbilleder / postkort / visitkort / bogmærker / rådgivning om markedsføring

Opgaven

Mette Forman er passioneret madblogger. Hun startede på Instagram i 2015 og ville gerne udvide sit univers med et website og en Facebook-side. Målet er at øge kendskabet til Det handler mest om mad og få flere følgere og større engagement.

Mette vil gerne gøre blogging til sin levevej og bruger heykommunikation til sparring på strategi, fotografering, udviklling af markedsføringsmaterialer og hjælp til produktion af indhold, der fanger.

 

 

Løsningen

Det handler mest om mad er i høj grad båret af Mettes personlighed og værdier. Sammen med Mette fandt heykommunikation frem til en grafisk stil, der matcher Mettes værdier: et enkelt, roligt og feminint udtryk og en enkel billedstil, der visuelt fremhæver Mettes mad.

Mette har brugt heykommunikation til:

  • Logo og design.
  • Profilfotos og lækre madbilleder.
  • SEO-optimeret website i responsivt design.
  • Facebook-side og annoncering.
  • Profilvideoer til website og Facebook.
  • YouTube-profil.
  • Flyer, postkort og visitkort.

heykommunikation har været en uvurderlig samarbejdspartner og faktor for, at min drøm om en madblog blev en realitet.”

Mette Forman, madblogger

heykommunikation har lavet en hjemmeside i WordPress til mig – hele tiden i tæt kontakt med mig for at opfylde – men også udfordre – mine ideer og ønsker til funktioner og design. Et kæmpe plus er den rådgivning, jeg har fået, så jeg fremover kan løse nogle opgaver selv. Fx har de lært mig noget om søgeordsoptimering, så min hjemmeside har større chance for at få en høj placering i Googles søgeresultater.”

Mette Forman

Madblogger, Det handler mest om mad

Besøg Mettes sites

Skal vi arbejde sammen om din opgave?