Hos heykommunikation bestemmer du (næsten) selv timeprisen

=

Du kan vælge den faste timepris på 1.000 kr.
Hvis du skal have løst en mindre opgave, som tager under 5 timer, afregner vi efter fast timepris.

=

Du kan købe klippekort og spare penge ved at købe flere timer på én gang.
Med klippekort kender du dine udgifter til markedsføring, og du får oveni købet god rabat på timeprisen. Jo flere timer, du køber, jo større er rabatten.

=

Du kan få et tilbud på din opgave.
Du kan til enhver tid ringe og få vores bud på, hvor lang tid, din opgave tager, så vi kan finde en god pris på den. Har du en større opgave, giver vi gerne et tilbud på den.

Klippekort

God kommunikation tager tid. Derfor har vi lavet klippekort, som giver dig den tid, der er brug for til at løse din kommunikationsopgave, samtidigt med, at du sparer penge på timeprisen:

Spar 5 %

KLIPPEKORT
5 TIMER

En enkelt opgave?
På 5 timer kan vi fx lave dit nyhedsbrev eller en flyer og visitkort.

4.750

Ekskl. moms

(Timepris: 950 kr.)

Spar 10 %

KLIPPEKORT
10 TIMER

Få hjælp til flere mindre opgaver eller få lavet en brochure med 10-timers klippekortet.

9.000

Ekskl. moms

(Timepris: 900 kr.)

Spar 15 %

KLIPPEKORT
20 TIMER

Vælg 20 timer, hvis du løbende har opgaver, du har brug for fast hjælp til.

17.000

Ekskl. moms

(Timepris: 850 kr.)

Klippekort betales, inden vi starter på din opgave. Vholder styr på dit forbrug, og du kan til enhver tid få oplyst, hvor meget, der er tilbage på dit klippekort. Med klippekortet opnår du rabat på vores timepris. Derfor refunderer vi ikke ubrugte klip . Du skal bruge dit klippekort inden for et år efter købet. Klippekortet er udstedt til dig og kan ikke sælges eller overdrages til andre. Se også vores handelsbetingelser

Få et tilbud

Har du en større kommunikationsopgave, er du også velkommen til at kontakte os og så vi sammen kan se på, hvordan vi kan løse opgaven og finde en god pris til dig.

Hvor lang tid tager min opgave?

Er du i tvivl om, hvor lang tid din kommunikationsopgave tager, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Så giver vi vores bud på, hvor meget tid, vi skal bruge for at løse din opgave. Har du en større kommunikationsopgave, er du også velkommen til at kontakte os og få et møde, hvor vi sammen kan se på, hvordan vi kan løse opgaven.

På vores casesider kan du se eksempler på, hvilke opgaver vi har løst for andre virksomheder, og hvad den type opgave cirka koster.

Se, hvad vi har hjulpet andre med