Få styr på din forretning:

Lav din egen Game Plan

Handlingsplan til dig, der vil rykke din virksomhed

 

Stjæler bogføring, Facebookopdateringer og ordrebekræftelser tiden fra alle dine drømme om at udvikle din forretning?

Du har garanteret allerede en plan. I hovedet. Det kommer du bare ikke tættere på din drøm af. Hverdagen har det nemlig med at ramme dig som et gennemkørende lyntog i en stationsby. Du får ikke gjort det, du gerne vil, og før du ser dig om, er der gået et halvt år. Uden at du har rykket din forretning – og med frustration og alvorlige buler i panden efter den hammer, du sikkert dunker dig selv oveni hovedet med. Og måske endda en følelse af fiasko.

Sådan har vi også haft det. Lige indtil vi lærte at lægge en god plan, der holder. Vi bruger den stadig og vi ved, hvor effektiv, den er. Det vil vi gerne give videre til dig.

Forestil dig, at du tre måneder fra nu sidder med en plan for din forretning fuld af flueben.
Tjek. Tjek. Tjek.

Den gode nyhed er, at det kan du. Faktisk er det ret enkelt:

Det starter med en kop kaffe – og ender med, at du 4 timer senere går ud ad døren med en plan for, hvad du præcist skal fokusere på i din virksomhed de næste 3-6 måneder.

Lyder det fantastisk?

Sådan får vi sammen lagt en konkret plan for din virksomhed:

  • Først tager vi et kig på alle dele af din forretning for at finde frem til, hvad du mangler at få gjort, og hvad der giver bedst mening at fokusere på lige nu.
  •  Vi formulerer herefter dine mål på kort og lang sigt. Hvad drømmer du om? Hvad er vigtigt for dig?
  • Så går vi i detaljer med, HVAD der skal gøres, HVORDAN og ikke mindst HVORNÅR for at du kan nå dine mål.
  • Til sidst samler vi det hele i en konkret og overskuelig plan.

Vores erfaring er, at du får den mest effektive plan, hvis du lægger en plan over maksimalt 3 måneder. På den måde holder du dig i gang og sikrer, at du får gennemført de opgaver, der rent faktisk rykker din forretning.

 

Få din egen Game Plan for de næste tre måneder >>

Overskuelig post-it-plan (ja, vi elsker post-its)

Skal vi bruge post-its? Yes, vi skal bruge MASSER af post-its. I alverdens farver. De skal ende med at være din overskuelige plan, som du skal arbejde ud fra de næste måneder. Hæng den op på dit kontor, så du hele tiden har fokus på dine mål. Flytter du en deadline, flytter du bare din post-it.

 

Når du har været hele processen igennem, kan du gøre det selv (igen og igen)

Det bedste er, at når du har været hele processen igennem, ved du, hvordan du gør, så du kan lægge en ny plan, når den gamle er gennemført.

Din sparringspartner er:

Tekstforfatter og kommunikationsdesigner Ann Hedahl. Ud over at have en faglig profil inden for markedsføring, er jeg også iværksætter. Jeg har selv været der, hvor du er nu, og jeg ved, hvor frustrerende det kan være ikke at få gjort alle de ting, du gerne vil. Derfor bruger jeg den effektive Game Plan til at planlægge aktiviteter i min egen virksomhed. Og jeg vil elske at lære dig, hvordan du gør.

 

Din investering i en plan, der rykker din forretning er 3.495 kr. ekskl. moms.

 

Det svarer nogenlunde til prisen på en godt onlinekursus i forretningsudvikling. Som du heller ikke har tid til at tage.

 

Du får:

N

4 timers 1:1 sparring, hvor vi stiller skarpt på din virksomhed

N

En gennemgang af alle områder af din virksomhed

N

Et overblik over, hvad du skal fokusere på lige nu

N

En konkret plan lige til at gå til

N

En model, som du kan bruge igen og igen

Klar til at få din egen konkrete plan?

Lad os hjælpe dig med at lave din Game Plan >>

Det er ikke nok med en god plan

Vi vil ikke lyve for dig: Planen er lagt på en formiddag, men det er ikke nok at lægge en plan. Det kommer til at kræve handlekraft og en lille smule insisteren fra din side (men så ved vi også, at det vil lykkes for dig).

Men hey, den tid, du investerer i det, er tid, du alligevel brugte på at tænke på alt det, du gerne ville gøre for at rykke din forretning, men ikke fik gjort. Og den kan du jo lige så godt bruge på at gøre det.

 

Brug for en fast sparringspartner, så du ikke går i stå?

Hvis du har brug for en sparringspartner, som kan give dig et skub i ryggen og hjælpe dig med at holde din tidsplan, så brug heykommunikation til et ekstra sparringsmøde hver måned. Så er du sikker på, at du får succes og rykker på din plan.

Har du spørgsmål, før du bestiller tid?

Er du i tvivl, om du kan bruge Game Plan i din virksomhed, eller har du andre spørgsmål? Vi er kun et klik væk. Skriv til os eller giv os et kald på 6130 2844.